Copacul-carte_ce_lacrimeaza.png
Acesta este spaţiul dedicat comentariilor voastre referitoare la utilitatea acestui site, dar şi a metodei proiectului în viziune Intel-Teach ! Ce anume învăţaţi ( biologie/ tehnici media şi IT) ? Cât vă ajută în procesul de învăţare ? În ce măsură consideraţi că este o modalitate de învăţare pe care putem să o aplicăm în anul viitor ? Aştept feed-back-ul vostru cu interes !

1)Cersemba Elena-Tot ce pot spune despre aceasta metoda Intel Teach este faptul ca ajuta copii sa invete mult mai bine!!! Chiar si cel mai lenes elev poate invata sau retine mai usor fiind atras de aplicatiile acestui site. Ne distram pe computer,obiectul care a devenit indispensabil ultimei generatii,dar si invatam in acelasi timp!!!
2)Samson Marius-Gandurile mele pentru acesta versiune Intel Teach este mai mult modalitatea ca ajuta copii sa invete mai bine si sa progresese la materia numita Biologie.Un elev mai putin pregatit poate sa ajunga un elev foarte bun la invatatura.Cel mai mult imi place ca ne distram pe PC.
3.MANGU IRINA- Eu cred despre aceasta versiune Intel Teach ca este foarte educativa,iar prin acest mod copiii isi pot ocupa timpul cu aceste prezentari afland ceva nou din ele,invatand cate ceva,dar si distrandu-se in acelasi timp imbogatindu-si vocabularul cu termenii noi ai prezentarilor unor colegi,sau,dece nu ai doamnei profesoare.

4) Bondar Lavinia- Imi inchipui ca versiunea Intel Teach este o posibilitate de-ai integra pe copii intr-o lume virtuala , captivanta si educativa in care ei sa utilizeze calculatorul , descoperind mai multe moduri de a invata din toate domeniile si de a se si distra. Astfel, ei vor fi pregatiti oricand dinaintea orelor de curs si usurandu-si munca de zi cu zi, in acelasi timp!!!


5.Eu cred despre tehnica intel Teach ca este foarte inteligent candita si foarte ificienta pentru ca si copii trebuie sa stie despre aceste technici dar nu conteaza sa stim conteaza ca noi sa invatam mai bine de pe saitul acesta la materia numita BIOLOGIE!!!!!!!-Caraignat Cosmin Georgian


6.Mihu Lucian --Eu cred la fel ca si colegii mei ca aceasta versiune Intel Teach este foarte eficienta , adica ajuta elevii lenesi sa invete mai usor materia numita Biologie, pentru ca copii de azi nu prea mai vor sa invete si isi petrec destul de mult timp la PC.